O femeie a stat intrat în comă trei zile din cauza unei băuturi fără zahăr

O femeie a stat intrat în comă trei zile din cauza unei băuturi fără zahăr

O femeie în vârstă de 30 de ani, Elizabeth Perkins, care suferă de alergie la îndulcitori artificiali, s-a luptat între viață și moarte timp de trei zile , după ce a consumat  Pepsi fără zahăr într-un restaurant din Marea Britanie,scrie DailyMail.

Evenimentul a avut loc luna trecută, când femeia, deși a fost foarte clară când a făcit comanda în restaurant, a  primind o băutură dietetică îndulcită cu un îndulcitor artificial. De la prima înghițitură, femeia a simțit un gust ciudat și a început să amețească. Femeia a leșinat și a fost transportată de urgență la spital ude a stat în comă trei zile.

Bullying: un elev evreu amenințat cu bătaia, obligat să sărute pantofii unui elev musulman

„Pentru mine, această greșeală ar fi putut însemna moarte”, a spus Elizabeth. Femeia consideră că impozitul pe zahărul din Marea Britanie i-a complicat viața, deoarece mulți producători ar putea dezvolta versiuni ale băuturilor fără zahăr pentru a economisi bani. “Cu taxa pe zahăr, din ce în ce mai puține localuri  sunt servite cu băuturi îndulcite artificial”, a spus ea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.