O femeie a scăpat cu viață după ce mașina ei a fost lovită de două fulgere / Video

O femeie a scăpat cu viață după ce mașina ei a fost lovită de două fulgere / Video

S-a petrecut în Rusia. Șoferița Galinei Ershova, în vârstă de 41 de ani,  a cu camera amplasată pe bord când o mașină din fața ei a fost lovită de două ori de fulgere.  Șoferița norocoasă este o femeie de 40 de ani Anna Nakaznykh, în 40 de ani, o angajată a căilor ferate ruse.

Cutremur, șoc puternic în China! Mii de persoane în stradă

Din fericire mașina nu a luat foc, dar s-a oprit iar acum este în reparație, iar femeia a tras doar sperietură zadravănă.

 

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.