O femeie a nascut la locul de munca si a incercat sa-si incece copilul in toaleta

O femeie a nascut la locul de munca si a incercat sa-si incece copilul in toaleta

Sarah Jane Lockner, din San Francisco, California, a declarat în tribunal că nu știa că este însărcinată iar durerile au început în timp ce lucra la un McDonald’s . Din fericire un coleg de-al femeii a văzut-o în timp ce ținea copilul cu capul în Wc și a reușit să salveze bebelușul.

 

În timpul procesului, bărbatul care a salvat bebelușul a declarat că Sarah Jane, în acea zi a mers de mai multe ori la baie sub pretextul că o doare stomacul. La un moment dat, femeia a început să piardă mult sânge murdărind în urma ei podeaua. Și în acea ocazie a spus că i-au venit menstruațiile.

 

Colegul, vâzând că femeia nu mai ieșea din baie, s-a dus după ea și atunci a văzut cum încerca să-și înece bebelușul nou-născut. Bărbatul a chemat de urgență salvarea. Bebelulșul nu mai avea puls și nu mi respira, dar din fericire a fost readus la viață.

 

Potrivit Mirror, judecătorului i-a fost milă de ea și a condamnat-o la patru ani de închisoare cu suspendare. Femeia mai are acasă un băiețel de 5 ani. Bebelușul este sănăstos și a fost încredințat mătușii tatălui copilului.

 

Te-ar putea interesa și Condamnata sa plateasca daune pentru un accident pe care nu l-a facut, o femeie s-a sinucis in locuinta ei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.