O femeie a murit strangulată de un piton: ”În jurul cadavrului ei se aflau 140 de șerpi”

O femeie în vârstă de 36 de ani, Laura Hurst , a fost găsită moartă în Oxford, Indiana, cu un piton în jurul gâtului: victima avea un specimen de aproape doi metri și jumătate răsucit în jurul gâtului și probabil a murit sufocată. Astăzi mass-media americană vorbesc despre asta, subliniind că femeia era familiară cu șerpii, din moment ce avea cel puțin douăzeci.

Laura a fost găsită pe proprietatea unui șerif local (unde nu locuiește nimeni): acolo se aflau cel puțin 140 de șerpi, dintre care aproximativ douăzeci aparțineau femeii de 36 de ani. Conform reconstrucțiilor, Hurst se dusese să-și verifica animalele. Dintr-un motiv necunoscut femeia, a scos un piton din cușcă și l-a pus în jurul gâtului provocându-i moartea.

Masacru în familie: o mamă și-a ucis cei trei copii, după care s-a sinucis

Don Munson șeriful care deține casa și cel care a găsit-o pe Laura fără viață, i-a scos pitonul de la gât și a cerut ajutor. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic . Vineri este programată o autopsie pentru a stabili cauza exactă a decesului: „Este posibil să fi fost sugrumată, dar nu vom ști până la examinarea legistului”, a spus sergentul Kim Riley pentru Journal & Courier .Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.