O femeie a murit carbonizată și soțul ei se luptă între viață și moarte după ce cabana lor a luat foc de la un telefon

O femeie a murit în cel mai groaznic mod posibil: a ars de vie. Incidentul a avut loc după ce smartphone-ul ei era pus la încărcat. Telefonul a luat foc în timpul nopții provocând un incendiu de proporții în timp ce femeia și soțule ei dormeau.  Nisachol Sawasdiwong, în vârstă de 33 de ani, și soțul ei Yothin , în vârstă de 36 de ani, erau în pat împreună când flăcările i-au cuprins  joi dimineața locuința lor din Nakhon Si Thammarat, Thailanda .

Yothin a reușit să iasă din casă înainte a-și pierde cunoștința. După ce pompierii au stins focul au găsit cadavrul carbonizat al lui Nisachol printre ruinele cabanei . Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar nu și-a recăpătat încă conștiința și se luptă între viață și moarte.

Citește și  Copii cu dizabilități îngropați până la gât în excremente de capră în ​​timpul eclipsei solare: „tratamentul” extrem din India

Pompierii au spus că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit al smartphon-ului care a fost conectat la sursa de alimentare pe timp de noapte. Fără îndoială, testele post mortem au lămurit că rănile femeii au fost cauzate de incendiu. Flăcările au cuprins corpul femeii provocând-i explozia craniului.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.