O femeie a furat o fetiță nou-născută dintr-o maternitate și a vândut-o pentru 1.500 de lire sterline

Asel Zhapanova în vârstă de 22 de ani, a furat fetița de la o maternitate din Kazahstan și a pus-o într-o geantă de sport în timp ce mama copilului era afară.

După ce a ascuns fata, Zhapanova a părăsit spitalul prin intrarea în serviciu a spitalului regional Taraz, fără ca nimeni din personal să-și dea seama. O asistebtă și-a dat seama de dispariția nou-născutei și a chemat imediat poliția. Imaginile înregistrate de telecamere spitalului au surprins femeia  purtând o rochie lungă roz, plecând în grabă, în timp ce îl transporta pe copil în geantă.

Citește și Bullying: Tachinat și bătut de bătăuși, pierde cunoștința în baia școlii apoi se spânzură în rușine

Ofițerii au verificat imediat toate camerele de supraveghere și au depistat-o pe Zhapanova care intrase într-un  hotel situat în apropierea spitalului. Femeia tocmai vânduse copilul pentru  1.576 lire sterline  când ea și cumpărătorii au fost arestați.

Asel Zhapanova a fost acuzată de răpire și trafic de persoane și a fost condamnată la șapte ani de închisoare. Soțul inculpatului trebuie să aibă grijă de cei trei copii ai lor în timp ce își va executa pedeapsa.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.