O femeie a fost ucisă de un aligator: reptila a târât-o pe femei în iaz și a înecat-o

Cynthia Covert  în vârstă de 58 de ani, a murit înecată. Nici măcar nu a urlat când reptila uriașă a apucat-o și a târât-o în iazul de pe insula Kiawah din Carolina de Sud. Victima mai era cu o prietenă care a povestit îngrozitoare întâmplare potrivit Daily Star.

Femeia din neatenție se apropiase prea mult de marginea iazului când un aligator uriaș a ieșit din apă și a apucat-o de umăr târând-o după el. Imediat prietena femeii a cerut intervenția polițiștilor. Ajunși la fața locului au reușit să împuște reptila. Când femeia a fost scoasă din lac mai era încă în viață, dar a murit la scurt timp la spital.

O fetiță în vârstă de 2 ani din Australia a fost operată de urgență: înghițise 32 de magneți

Ieri, rezultatele autopsiei pe corpul femeii au descoperit că Cynthia murise înecată, a declarat medicul legist  din Charleston.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.