O femeie a fost sfâșiată de proprii câini: ”Am auzit-o cum urla, dar nu puteam să intrăm în casă”

Sfâșiată de proprii câini: așa a murit Elayne Stanle de 44 de ani o mama a trei fete din Widnes, la aproximativ 50 km de Liverpool. Femeia locuia împreună cu cei doi câini rasa mastiff și își iubea mult animalele. Le dedicase mult timp și spaziu atât în viața ei cât și pe rețelele de socializare, dar ceva a declanșat o furie omucidă în ei.

Gest extrem: un bărbat s-a aruncat în fața metroului cu fetița de 5 ani în brațe

Vecinii femeii au lansat alarma și au început să audă strigăte de durere. Au spus că au auzit vocea femeii, câinii mârâiau: „Era imposibil să intrăm”, a explicat vecina ei de 22 de ani, ”păreau niște câini liniștiți . Am început să aruncăm cărămizi în geamuri și în câini până când aceștia au ieșit și am putut să intrăm și să chemăm forțele de ordine și ambulanța, dar pentru Elayne era prea târziu “, a spus pentru Mirror. 

Când agenții au ajuns la fața locului unul dintre câini i-a atacat iar agenții au fost nevoiți să-l împuște. Poliția a demarat o anchetă pentru a încerca să înțeleagă mai bine ce s-ar fi putut întâmpla.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.