O femeie a fost sfâșiată de cei doi pitbulli ai săi. S-a dus la ei doar să le ducă de mâncare

 Johana Villafane, de 33 de ani din Texas,  mamă de doi, a fost atacată mortal de cei doi pitbulli ai săi, o femelă și un mascul. Câinii se aflau la Spitalul veterinar O’Connor din Irving, unde au fost internați după ce au atacat o persoană la începutul săptămânii.

 

Potrivit Daily Mail, familia credea că cei doi câini ar fi suferit de rabie așa că au hotărât să-i ducă la un centru veterinar specializat . Câinii au fost crescuți de mici în acea familie și nimeni nu ar fi crezut că s-ar fi putut întâmpla o asemenea tragedie….Când femeia a intrat în cușca lor pentru a le da de mâncare, câinii au atacat-o fără a-i lăsa vreo șansă  de a scăpa cu viață.

VIDEO/ Și-a abandonat copilul de 3 ani într-o geantă: ”Nu-mi permit să-l cresc”

Recuperarea corpului a fost dificilă, deoarece câinii nu lăsau pe nimeni să se apropie. A fost necesară întervenția poliția care s-au văzut nevoiți să împuște câinii. La câteva minute după ce tânăra mamă a fost transportată la spital, ea a murit din cauza rănilor extrem de grave.

Cadavrele câinilor vor fi analizate pentru a înțelege motivul pentru care câinii erau așa de agresivi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.