O femeie a fost sfâșiată de câinele pe care îl salvase de la adăpost

Lisa Urso, o femeie în vârstă de 52 de ani din Illinois,  Statele Unite a murit, după ce a fost sfâșiată de câinele pe care îl salvase dintr-un adăpost, un buldog francez. Femeia a fost găsită moartă pe terasa locuinței sale, transmite New York Times

Din primele cercetări, s-a descoperit că femeia fusese atacată de patruped în interiorul locuinței, dar ar fi reușit să iasă afară.  Potrivit autorităților, în casă erau semne de luptă iar animalul pe care îl adoptase femeia fusese crescut inițial pentru luptele de câini. Femeia mai avea alți doi câini, dar se pare că doar unul ar fi atacat-o.

Alarma MSF: “Nu doar covid, în Africa mii de copii au murit de rujeolă în doar câteva luni “

Partenerul victimei a povestit că și el a fost atacat de același câine cu altă ocazie. Atunci, el a alertat autoritățile care au luat animalul și l-au dus înapoi în adăpost, dar femeia s-a dus și l-a luat din nou acasă.  Potrivit medicului legist corpul femeii prezenta urme de mușcături pe brațe, picioare și pe gât. Deși pare greu de imaginat cum un câine așa mai de mic să ucidă o persoană, tot potrivit medicului, această rasă de câini și mai ales cei care au fost antrenați în lupte, au mușchii maxilarului extrem de puternici.

Sursa foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.