O femeie a fost înjunghiată de o activistă pentru drepturile animalelor, deoarece purta blană

O activistă cu un istoric de  atacuri asupra mai multor persoane care purtau blană a fost acuzată de tentativă de omor după ce a înjunghiat o femeie într-o  biserică. Victima a fost înjunghiată de două ori  în braț și o dată în abdomen cu un cuțit de bucătărie chiar în fața copiilor  în timp ce participau la corul bisericii .

Meredith Lowell în vârstă de 35 de ani, a fost reținută la fața locului de un martor din Cleveland, Ohio, până la sosirea poliției. Victima este încă la spital și potrivit șefului poliției, blana pe care o purta Anne Mecklenburg nu se știe dacă era adevărată. Lowell a mai fost arestată și anul trecut  pentru un atac similar la o filială a Whole Foods.

Oroare în Texas! Un cuplu a fost arestat și condamnat după ce au dizolvat în acid corpul fiicei lor de 2 ani

Ultimul ei atac s-a petrecut în afara unei biserici presbiteriene din Cleveland, Ohio. În acel incident, a lovit victima, apoi a încercat să o înjunghie, deoarece geaca ei avea blană falsă pe glugă . Lowell a fost pusă sub acuzare în ianuarie pentru un alt atac în Cuyahoga.

Și în martie 2012, Lowell a fost pus sub acuzare în instanța federală din Cleveland, după ce autoritățile au spus că a postat pe Facebook că vrea să angajeze un bărbat  pentru a ucide pe coricine  care poartă blană.

Acum Lowell se află în închisoare cu o cauțiune de 1 milion de lire sterline.

Sursa: Metro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.