O femeie a fost drogată, crezută moartă și băgată în congelator: după două zile reușește să fugă

O femeie a fost drogată, crezută moartă și băgată în congelator: după două zile reușește să fugă

Poliția din East Cleveland, Ohio, SUA, a descoperit un caz ciudat. O femeie care s-a tamponat în mașina agenților în timp ce scăpa de cineva. A spus că s-a trezit într-un congelator, fără să-și amintească ce i s-a întâmplat, dar când a reușit în sfârșit să deschidă ușa congelatorului, s-a urcat în mașină și a fugit, potrivit rapoartului Daily Star

Între timp, bărbatul care credea că a murit în urma unei supradoze și a băgat-o în congelator a fost arestat sub acuzația de răpire și tentativă de omor. După ce au ascultat-o ​​pe femeie, autoritățile au transferat-o în centrul medical MetroHealth, unde a fost tratată pentru diferite leziuni, hipotermie și degerături.

Băiat de 7 ani obligat să spună de 100 de ori „sunt un prost”: tatăl vitreg arestat

Datorită declarațiilor victimei, a cărei nume nu a fost dezvăluit, autoritățile au reușit să-l aresteze pe Eric Glaze, 41 de ani. Ultima amintire pe care o are femeia este că a fost la o petrecere, unde a fost drogată până a fi considerată moartă.

Căpitanul Scott Gardner a declarat presei că victima a mers singură la petrecere și nu este sigură ce s-a întâmplat, dar își amintește că s-a trezit într-un congelator. Detaliile despre cele întâmplate nu sunt încă clare.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.