O femeie a fost data jos din avion pentru ca a refuzat sa vizioneze video-ul de securitate

O femeie a fost data jos din avion pentru ca a refuzat sa vizioneze video-ul de securitate

O femeie a fost dată jos dintr-un avion de la Air New Zealand pentru încălcarea normelor de siguranță la bordul avionului și probabil că nu a vizionat videoclipul cu instrucțiunile echipajului. Pasagera a fost escortată de poliție în aeroport  în timp ce aeronava a decolat de la Wellington la Auckland, scrie Independent.

 

“Veți primi o notificare a încălcării conform regulilor Autorității Aviației Civile cu privire la utilizarea unui telefon mobil”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. Un alt pasager, pe de altă parte, a explicat că femeia a fost vinovată de faptul că nu a acordat atenție videoclipurilor de securitate și a cerut să schimbe imaginile.

 

“Trebuie spus că vizionarea videoclipurilor de securitate este atât de important încât să nu fi  dat afară din avion, poate Air New Zealand ar trebui să facă un video mai scurt și să informeze călătorii cu privire la riscurile pe care le pot avea dacă nu sunt atenți “.

În trecut imaginile de securitate de la compania Air New Zealand au fost în centrul controversei, deoarece au fost adaptate într-o versiune rap și au fost inspirate de muzica anilor  80 “It’s Tricky”.

Te-ar putea interesa și Si-a taiat organele genitale si s-a dus la spital: ”Acum ma simt mai complet”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.