O femeie a fost dată afară dintr-un supermarket pentru că nu avea mască. Furia clienților | VIDEO

Un videoclip care a declanșat mai multe controverse, înregistrat într-un supermarket, unde o tânără, intrase să facă cumpărături fără mască. După o discuție aprinsă cu ceilalți clienți prezenți a fost scoasă afară.

Suntem la New York , epicentrul pandemiei coronavirusului din Statele Unite unde s-au înregistrat  aproximativ 200.000 de infecții  și peste 20.000 de decese. Chiar dacă masca nu este obligatorie, utilizarea sa este recomandată de autorități, în special în locuri închise. În acest videoclip, filmat în urmă cu câteva zile, se vede o tânără care se ceartă animat cu alți clienți, care au început să o acuze că  nu purta masca în timp ce făcea cumpărăturile.

Video șoc din SUA, oprit de agenți, moare sufocat: ”Lăsați-mă, nu pot să respir”

Filmul începe când spiritele sunt deja suficient de animate. Tânăra începe să discute cu ceilalți clienți, care însă nu vor să o asculte  și o invită să plece. Clienta fără mască refuză să părăsească supermarketul, pe fondul strigătelor celor prezenți: “Ieși de aici imediat!” Videoclipul, distribuit pe rețelele de socializare, a împărțit părerile în două:  cei care o critică pe tânăra pentru comportamentul iresponsabil și cei care îi atacă alți clienți pentru reacția, considerată prea violentă și exagerată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.