O femeie a fost bătută atât de rău încât familia nu a recunoscut-o

Bărbatul Scott Hughes a bătut-o pe iubita lui Abbie Brydon atât de grav încât era de nerecunoscut

O femeie a vorbit cu curaj despre abuzul îngrozitor din partea prietenul ei care a după ce a bătut-o i-a spart un televizor în cap. Abbie Brydon a fost bătută în așa fel încât familia ei, pe măsură ce treceau zilele pe patul de spital, nu o mai recunoștea, scrie Metro

Abbie, prin povestea ei speră să inspire alte victime și să vorbească, să nu tacă în fața abuzurilor bărbaților. În ciuda avertismentelor prietenilor, femeia a crezut în bărbatul ei care se arătă dulce și grijuliu. În mai puțin de un an de relație,  Abbie, în vârstă de 28 de ani, a fost spitalizată de două ori cu multiple fracturi.

Citește și Câtă cruzime ! Violează o femeie însărcinată în luna a șaptea și apoi o sugrumă de față cu fiicele ei

Ultima dată, din cauza geloziei absurde a bărbatului, Abbie a hotărât să pună punct relației. După ce a fost acuzată că că ar fi avut un raport cu cel mai bun prieten al lor, Abbie s-a urcat în cameră să-și facă valiza și să plece. Atunci bărbatul a urmărit-o și a început să o lovească cu pumnii. A luat televizorul și i l-a aruncat în cap. Abbie a căzut la pământ, dar pentru Scott nu a fost de ajuns. A împins și dulapul peste ea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.