O femeie a donat un rinichi unui pompier care cu doi ani în urma a salvat viața fiicei sale

Pompierul a fost primul care a ajutat-o pe fiica femeii care era bolnavă acasă. Acum femeia a decis să-i mulțumească. Povestea emoționantă  vine din Minnesota, în Statele Unite. În 2016 în orașul Bearville,  pompierul Bill Cox a fost primul care a intervenit pentru a oferi ajutor lui Beccii Bundy, lovită de o boală gravă la domiciliu. Cox era un voluntar la Departamentul de pompieri din Bearville în nordul Minnesotei, iar rolul său a fost tocmai acela de a ajuta. Într-o zi a primit un apel pentru a  salva o tânără.

“Am ajuns la apartamentul de unde am fost chemat și i-am acordat primul ajutor fetiței în timp ce așteptam să vină și ambulanța, “, a declarat pompierul pentru CNN.

 Un barbat din Zurich a fost arestat pentru pedofilie: printre victime si fetita lui de trei ani

Doi ani mai târziu, mama fetei a găsit o modalitate deosebită de a-i mulțumi: i-a salvat viața. Totul a început într-o zi când s-a întâlnit cu omul într-un restaureant.  Bill purta un tricou pe care scria: “Ma numesc Bill, sunt pe moarte și am nevoie de un rinichi”.

În acel moment femeii i-a venit o idee: în cazul în care s-ar fi descoperit că au același tip de sânge, i-ar fi donat pompierului un rinichi. Și așa a fost. De îndată ce a primit confirmarea de la medici, l-a sunat imediat Bill. “Când am aflat că suntem compatibili pentru donație, l-am sunat pe Bill și amândoi am plâns de fericire”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.