O femeie a dat naștere unui copil în avion: ”Naștere la 10 mii de metri înălțime”

Naștere la 10 mii de metri înălțime. O pasageră a născut la 10.000 de metri în timp ce zbura de la Delhi la Bengaluru, în India. Copilul s-a născut pe zborul IndiGo 6E 122, a confirmat compania aeriană într-un comunicat. „ Confirmăm că un copil s-a născut prematur pe zborul 6E 122 de la Delhi la Bangalore. Nu există alte detalii disponibile ” , a declarat pentru Hindustan Times un purtător de cuvânt al companiei aeriană , relatează Independent.

Mama și bebelușul au fost bine îngrijite, potrivit unui al pasager„ Era pe un zbor @ IndiGo6E 6E 122 către BLR, când femeii i-au venit durerile nașterii,  lucru pe care i-a uimit și pe  însoțitorii de zbor ” , a scris pe Twitter Prabhu. „ Au înființat un spital în câteva minute, iar bebelușul a dat primul său plânset la o înălțime de 10.000 de metri. Din fericire pe acel zbor se afla și  Dr. Shailaja Vallabhani ! ”

Citește și Covid în Germania: la Berlin situația riscă să scape de sub control

Imaginile nașterii neașteptate, care a avut loc pe 7 octombrie, arată membrii echipajului PPE ținând bebelușul în brațe. Nu este prima dată când un copil se naște în avion. În septembrie, avionul  EgyptAir MS777 din Cairo către Londra a trebuit să aterizeze de urgență când pasagera yemenită Hiyam Nasr Naji Daaban și-a dat seama că intră în travaliu. Pilotul a deviat ruta spre München, Germania, în speranța că Daaban va putea ajunge la timp la un spital.

Cu toate acestea, viitoarea mamă a născut o fetiță înainte ca avionul să poată ateriza, cu ajutorul unui medic care se afla la bord. Ca răspuns, compania aeriană a spus că copilul va primi zboruri EgyptAir gratuite pe viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.