O femeie a contractat virusul în ciuda faptului că a stat acasă. Cum a fost posibil?

O femeie cu coronavirus din Carolina de Nord a declarat că a fost infectată, în ciuda faptului că a stat acasă în ultimele trei săptămâni: joia trecută a aflat diagnosticul: ”Acesta este cel mai îngrozitor simptom pe care l-am avut vreodată”, a spus Rachel Brummert la WCNC. „Sunt absolut îngrozită”.

Rachel, care suferă de o afecțiune autoimună, a declarat că soțul ei ieșise din casă ultima dată pe la jumătatea lunii martie, când s-a dus la o farmacie din apropierea casei. După câteva zile femeia începuse să aibe simtomele unei răceli și ca măsură de precauție, s-a distanțat de toată familia,  inclusiv de soțul ei, mutându-se într-o altă cameră de unde nu ieșea nici ca să meargă la masă.

Coronavirus, nu mai au unde să-și pună morții: rezidenților din Ecuador le sunt distribuite sicrie din carton VIDEO

Soțul ei a declarat că pentru a nu se apropia de ea, îi lăsase medicamentele în fața ușii de la cameră. Cei doi soți cred că femeia a fost infectată de pe punga cu medicamente. A fost singurul lucru pe care ea l-a apucat fără mănuși.

“Niciodată nu m-am simțit așa, ” a spus femeia. „Am mai avut gripă…. dar asta nu este o simplă gripă, este cu totul altceva, este un monstru”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.