O femeie a atacat un copil de 5 luni într-un cărucior: ”Pot să văd bebele?”

O femeie s-a apropiat din senin de un tată care avea un băiețel în cărucior și i-a cerut voie să-l vadă mai bine. În secunda următoare a început să lovească copilul cu pălma peste față.

Charlotte Graham, s-a apropiat de un bărbat care ave un bebeluș de 5 luni  în timp ce se plimba  Wichita Falls, Texas și a cerut să-l vadă mai bine pe copil.

Alertă sanitară: 4000 de persoane riscă să se îmbolnăvească de hepatita A după ce au mâncat într-un restaurant

Tatăl, mândru, a întors căruciorul să-l vadă mai bine iar femeia s-a năpustit cu o furie oarbă asupra copilului lovindu-l cu palma peste față . Bărbatul a încercat să prindă bebelușul și să-l salveze, dar se pare că femeia a avut timp să-l lovească și a adoua oară, relatează presa locală . Tată a sunat imendiat la poliție și chiar dacă femeia a fugit a fost prinsă pe o alee din apropierea locului unde a avut loc incidentul.

Femeia a spus că lucrează pentru FBI și a început să se rostească cuvinte fără sens spunând că protejează persoanele de copiii periculoși.  Femeia este acuzată de agresiune și în acest moment se află la închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.