O femeie a ales să fie violată de un criminal: acesta îi dăduse trei posibilități

O femeie a ales să fie violată de un criminal: acesta îi dăduse trei posibilități

Femeie din SUA, a trăit momente groaznice. După ce a fost jefuită de un criminal, acesta a pus-o să aleagă  trei variante oribile.

Criminalul, Joshua Henderson, 33 de ani, s-a dat drept constructor, îmbrăcat cu o vestă reflectorizantă  și a pătruns   în imobilului din New York în care locuia femeia, fără să dea de bănuit.

Acesta a urcat pe scara de incendiu și a intrat pe fereastră în locuința femeii. El a povestit anchetatorilor că a legat-o pe femeie și pe fiul acesteia, păcălindu-i că este înarmat, ca apoi să le fure bijuteriile și banii din locuință.

Cere divorțul, el o umple de pumni și îi taie limba cu o foarfecă

Însă în loc să fugă cu prada, Henderson i-a oferit femeii trei variante bolnave: să o violeze, să o sufoce cu o pernă sau să întrețină relații sexuale cu fiul său de 25 de ani. Speriată, femeia a acceptat varianta violului, relatează NBC New York.

Henderson a fost sesizat joi și reținut fără drept de cauțiune. Daily News relatează că soția lui Henderson, Joanna Henderson, a declarat că dovezile ADN vor dovedi nevinovăția soțului ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.