O femeia și-a înecat câinele în vană deoarece a lătrat și a mușcat-o

O femeie a fost acuzată că și-a înecat câinele în vana de acasă deoarece potrivit declarației făcute în timpul interogatoriului acesta ar fi lătrat-o și ar fi mușcat-o.

Un echipaj de întreținere care lucra la reparația aerului condiționat din casa femeii din Florida, când au auzit-o pe Kinsella urlând iar câinele făcând zgomote în timp ce era ucis. Pe măsură ce țipetele deveneau mai puternice, unul dintre muncitori a deschis ușa de la baie și a văzut câinele labrador plutind în vana cu apă.

Citește și  Dentiștii extrag peste 500 de dinți din gura unui copil de 7 ani. Videoclipul devine viral

Incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 14:00, pe 5 noiembrie, a declarat biroul șerifului din județul Manatee. Potrivit poliției femeia suferă de depresie  după ce soțul și tatăl ei au murit în același an. Margaret Kinsella în vârstă de 43 de ani, a fost acuzată de cruzime agravată împotriva animalelor și a fost închisă într-o instituție de sănătate mintală din Florida.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.