VIDEO | O fată trădată trimite o tonă de ceapă prietenului ei pentru a-l face să plângă : ” Să plângă cum am plâns și eu ”

O tânără pe nume Zhao, sătulă  de trădările iubitului ei, a cumpărat o tonă de ceapă pe care a încărcat-o într-un camion și l-a trimis fostului iubit „pentru a-l face să plângă ca și cum am plâns și eu”. Fostul ei iubit a rămas fără cuvinte când întregul camion de ceapă a fost descărcat în fața apartamentului său.

“Am auzit de la prietenii mei că nu a fost deloc trist după ce ne-am despărțit  “, a spus tânăra Zhao reporterilor . ”Am stat trei zile închisă în casă plângând. Am suferit enorm de mult. Acum este rândul lui să plângă”, relatează Daily Mail

Pantaloni scurți, o mască și mâinile la spate: președintele Portugaliei stă la rând ca toată lumea

Fata a lăsat și un bilet la ușă: „Am plâns 3 zile, acum este rândul tău”.  Nu se știe dacă tânărul infidel a plâns, dar cu siguranță ceilalți locatari da.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.