O fată în vârstă de 19 ani și-a omorât violatorul împușcându-l de două ori: a fost eliberată

A omorât bărbatul care a abuzat-o de ani de zile și a ajuns în închisoare, iar astăzi Chrystul Kizer a fost eliberată . Tânăra de 19 ani din Wisconsin, în SUA, riscă închisoare pe viață  pentru uciderea lui Randy Volar, bărbatul care a forțat-o să facă sex cu de când era încă minoră dând-o și altor bărbați în schimbul sumelor de bani.

Fata fusese arestată, însă, datorită unei campanii sociale puternice, s-au strâns 400.000 de dolari necesari cauțiunii, iar acum este liberă chiar va trebui totuși să treacă printr-un proces. Mulți consideră gestul fetei drept legitim, dictat de disperare și apărare. În 2018, după încă un ultim viol, Chrystul s-a răzvrătit împotriva violatorului  său și l-a împușcat de două ori, incendiind casa   pentru a induce în eroare ancheta.

Dramă în China, se aruncă în râu pentru a-și salva prietenul de la înec: 8 copii au murit

Ea a fost arestată și acuzată de omor  intenționat și omor de primul grad, riscând o condamnare pe viață în Wisconsin. Cu doar 4 luni înainte de moartea sa, Volar fusese arestat pentru abuz de minori, dar apoi eliberat, pentru a putea continua să abuzeze tânăra care a acționat în apărare. Potrivit urmăririi penale, însă, acesta ar fi planificat crima , iar  acest lucru a dus la o circumstanță agravantă.

Cazul a stârnit o dezbatere foarte puternică în SUA cu privire la apărarea femeilor negre abuzate. Cazul lui Chrystul a căpătat o dublă  valoare după moartea lui Floyd, transformând în lumina reflectoarelor nu numai că fata a fost abuzată, ci deoarece este neagră.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.