O fată de 14 ani a fost ucisă de un bărbat cunoscut pe rețelele de socializare: poliția nu intervine crezând că este o farsă

O tânără de 14 ani a fost ucisă și dată foc de un bărbat pe care l-a întâlnit pe Instagram. Florencia Romano a fost dată dispărută de familie după ce nu s-a întors acasă pe 12 decembrie, dar în ultimele zile s-a descoperit că ar fi fost ucisă brutal, fără ca cineva să o ajute.

Tânăra îl întâlnise pe Instagram pe Pablo Aranciba, un bărbat în vârstă de 33 de ani. Acesta a invitat-o ​​la o petrecere în piscină, așa că fata , originară din Guaymallen, Argentina, a ieșit din casă pentru a se întâlni cu criminalul. El ar fi încercat să o abuzeze, așa că tânăra de 14 ani a început să strige după ajutor, fiind auzită de vecini, care au cerut imediat intervenția  poliției. Cu toate acestea,  agenții au crezut că este o farsă și au închis telefonul fără să trimită nicio patrulă de control.

Citește și Noua variantă de covid circula în Danemarca și Australia din luna noiembrie

După dispariția tinerei de 14 ani, bărbatul a fost arestat. Câteva zile mai târziu, trupul fetei a fost găsit într-un canal de irigație într-o zonă îndepărtată. Corpul a fost găsit înfășurat într-o pătură și parțial ars. Bărbatul a ajuns în închisoare împreună cu partenera sa, iar polițistul care a primit apelul de urgență este anchetat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/news/worldnews/13537347/girl-murdered-by-instagram-monster-emergency-call-ignored 
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.