O fată de 13 ani ajunge la spital crezând că este constipată: este însarcinată cu un bărbat de 70 de ani

Au crezut că este constipată, dar copila era însărcinată. O fata de 13 ani a fost violată de un bărbat în vârstă de 70 de ani cu care va avea un copil. Fata se plângea de câteva săptămâni că nu se simte bine, așa că părinții au dus-o la spitalul din Florida unde medicii au făcut descoperirea șocantă: copila era însărcinată.

Din primele teste în spital a rezultat  că fata era însărcinată. Medicii au chemat imediat autoritățile. După câteva zile un bărbat de 70 de ani  Renaud Jerome a recunoscut că are raporturi intime cu ea. Se pare că pedofilul ar fi avut trei raporturi cu minora fără să folosească nicio măsură de precauție.

Citește și Un băiat de 9 ani a murit în chinuri groaznice după un ritual de exorcism: părinții anchetați de crimă

Bărbatul în vârstă de 70 de ani a încercat să se justifice spunând că raportul a fost consensual și că tocmai fata ar fi fost cea care a insistat să aibe raporturi. Vârsta consimțământului în Florida este stabilită la 16 ani, motiv pentru care bărbatul a fost acuzat de abuz sexual de minori și va trebui acum să fie supus  unui proces, scrie Mirror.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.