O fată de 11 ani a fost violată timp de 7 ani de mai mult de 500 de bărbați

O fată de 11 ani a fost violată timp de 7 ani de mai mult de 500 de bărbați

O femeie a vorbit pentru prima dată despre cum a fost violată în repetate rânduri și despre cum a fost abandonată de polițiști. Folosind numele de Jennifer, acum are 40 de ani și a fost arestată în mod repetat pentru prostituție. Până la 19 ani avea deja  52 de condamnări.

Ea a fost unei bande care a fost implicată în cel mai mare scandal din Telford, Shropshire, în ceea ce a fost descris ca cel mai grav scandal din Marea Britanie pentru abuzuri asupra copiilor. Jennifer a spus că avea 11 ani când a fost prezentată pentru prima dată violatorilor de către un băiat pe care îl cunoștea și care și-a lăsat prietenii să o violeze trupa, a declarat pentru Mirror, înaintea unei anchete publice în care a adus dovezi.

O femeie a ales să fie violată de un criminal: acesta îi dăduse trei posibilități

A fost una dintre multele fete care au fost drogate, bătute și violate de bandă în anii ’80. Jennifer a spus că a fost abuzată de aproape 10 bărbați în fiecare seară.

 

Ea a spus: „Am crezut că singura cale de ieșire era moartea pentru că m-am dus la poliție și nu au vrut să mă ajute. Viața mea a fost un iad, m-am simțit atât de singură. ” Jennifer, care este acum mamă, a povestit fost dusă în mai multe orașe de un bărbat mai în vârstă, pentru a putea fi violată de străini.

„M-a închis într-un apartament cu bare de fier, timp de trei sau patru zile. Mi s-a spus că poliția a crezut că am fost răpită, dar nu au făcut nimic. În cele din urmă el a fost arestat, dar, după ce cazul a fost abandonat, s-a apropiat de casa mea  cu o pușcă și m-a amenințat” . Poliția West Mercia a declarat că acest caz nu fost dus la bun sfârșit deoarece ofițerii nu au putut identifica violatorii.

Un bebeluș se luptă între viață și moarte după ce asistentă i-a făcut o clismă cu apă fierbinte

Poliția din West Midlands a declarat că va asculta pe victimele exploatării sexuale din ani 80 și va examina orice probă nouă care va fi prezentată pentru a începe o nouă investigație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.