O familie distrusă: un copil de 7 luni a fost găsit mort acasă iar mama lui fără viață sub un pod

O familie distrusă: un copil de 7 luni a fost găsit mort acasă iar mama lui fără viață sub un pod. O adevărată tragedie familială care s-a întâmplat în Lucan , județul Dublin, unde Nicola Keane, o asistentă în  vârstă de 30 de ani, a fost găsită fără viață sub un pod . Corpul femeii a fost găsit cu câteva ore înainte de cel al fiului ei de 7 luni, găsit mort în apartamentul ei și al soțului său.

Potrivit unor surse locale, Keane a fost văzută în acea zonă în jurul orei 3.45 noaptea, comportându-se  în mod bizar . O autopsie pe corpul copilului a dezvăluit că micuțul a fost asfixiat, dar este posibil să fi fost un accident . De fapt, nu au existat urme de violență în apartament și pe corpul copilului, relatează Daily Mail.

Citește și Tragedie de familie: o mamă și-a lovit fiica de 3 ani cu ciocanul în cap până a ucis-o

Cu puțin timp înainte de descoperirea cadavrului copilului, a fost sesizat soțul lui Nicola, care a fost devastat de la aflarea notiției,  chiar înainte să știe de moartea bebelușului,  care era în camera alăturată.  Vecinii au fost atât de șocați, încât nu au vrut să acorde interviuri.

Corpul copilului a fost dus la spitalul Crumlin, în timp ce mama sa a fost dusă la morgă din oraș, unde vor fi efectuate ambele examinări post-mortem.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.