O familie distrusă: la numai 13 ani este pozitiv la Covid și moare după numai câteva zile

Un băiețel de numai 13 ani a murit din cauza complicațiilor de covid. Peyton Baumgarth,  frecventa școala medie Washington din județul Franklin, la vest de St. Louis, când a contractat boala și a murit după câteva zile din cauza complicaților. Băiatul este cea mai tânără victimă a statului Missuri .

Nu se știe cum a contractat virusul. S-a întors de la școală, ca toți ceilalți colegi de clasă ai săi, iar weekendul trecut a început să aibă  primele simptome ale bolii . După câteva zile starea lui s-a agravat și murit. Întreaga școală s-a unit în jurul durerii familiei care a vrut să reamintească tuturor importanța purtării unei măști și a menținerii distanțării sociale pentru a evita contractarea virusului.

Citește și Trei „eroi” din Viena au salvat un polițist: sunt doi luptători turci și un palestinian

Institutul a efectuat serviciile de salubrizare, așa cum a raportat Daily Mail adăugând că a fost deschisă o pagină GoFoundMe pentru a sprijini familia tânărului de 13 ani. Departamentul de Sănătate din Missouri spune că până acum cinci persoane cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani au murit din cauza virusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.