O familie distrusă: doi frați de 1 și 3 ani au murit în piscina din curtea familiei

Drama în Pennsylvania , în Statele Unite , unde doi frați mici de 1 și 3 ani au murit înecați în piscina din curte. Familia se află sub șoc și nu-și pot explica cum s-a întâmplat tragicul eveniment. Bunica copiilor a lansat alarma, observând corpurile micuților plutind în apă. Poliția investighează dinamica faptelor.

Tragedia s-a petrecut  pe 17 iulie când doi frați de 1 și 3 ani au murit înecați în piscina lor de acasă. Membrii familiei nu găsesc nicio explicație: frații Hunter George Smith și Hayden Lewis Smith se jucau în piscina din curte din Uniontown când a avut loc teribilul accident. Paramedicii ajunși la casa familiei au încercat să resusciteze corpurile  copiilor, dar pentru ei nu era nimic de făcut. Moartea lor a fost declarată odată ce au ajuns în spital.

Moare la 4 ani din cauza unui atac de cord: „Părea să fie răcită, apoi a încetat să respire

Un moment de neatenție le-a fost fatal. Copiii se aflau în custodia bunicilor lor câteva ore i-a lăsat în grija verișorilor adolescenți. Doar când bunicii s-au întors acasă și-au dat seamam de tragicul accident.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.