O familie distrusă de Coronavirus: „Mi-am pierdut ambii părinți și fratele ”

Coronarivus i-a ucis ambii părinți și fratele , în timp ce soțul ei se luptă între viață și moarte pe patul unui spital. Aceasta este povestea tragică a unei femei Kelly Conkey Billups , în vârstă de 54 de ani din statul american Ohio. Femeia a vrut să împărtășească drama presei The Columbus Dispatch, cu scopul de a răspândi un mesaj: „ Stați acasă, numai așa vă protejați familia” a spus Kelly în timp ce se află în carantină . „Este ca un coșmar. Este ca și cum ai ști că o furtună mare se va dezlănțui și te întrebi cât timp va dura și ce se va întâmpla când se va termina ”, a spus femeia.

David Conkey, fratele lui Kelly, a murit duminică la vârsta de 51 de ani. După doar două zile părinții săi Lewis și Judith Conkey –  „ erau împreună încă din liceu , din 1963” – au murit la câteva ore distanță unul de celălat într-un spital din Grove City. Judith Conkey în vârstă de 75 de ani, suferise o intervenție chirurgicală de recent și era internată într-o structură medicală. La începutul săptămânii trecute familia s-au dus să o viziteze iar  când s-au întors acasă, David a început să se simtă rău.

Coronavirus, Marea Britanie: cea mai neagră zi de până acum, alte 684 de decese

 

Două zile mai târziu, medicii l-au conectat la un respirator pulmonar. În aceeași zi și tatăl lui Kelly a început să se simtă rău, urmat la scurt timp de mama ei Judith. La scurt timp după aceea, Kelly a fost nevoită să sune o ambulanță și pentru soțul ei Don. După pierderea fratelui ei și-a văzut și părinții ei murind: „I-am cerut fratelui meu să-L roage pe Dumnezeu să-i ia amândoi cu el, pentru că părinții noștri nu vor putea supraviețui niciodată știind că și-au pierdut fiul”. Cei doi au murit câteva ore mai târziu.  Acum și soțul ei este conectat și la un ventilator pulmonar.

Statele Unite ale Americii este cea mai afectată țara  de coronavirus , cu 245,356 de cazuri confirmate și peste 6.000 de decese. Ohio a avut 2.902 de cazuri confirmate cu 81 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.