O familie de cinci persoane exterminată de Coronavirus în doar șase săptămâni: alți 25 sunt pozitivi

În Liban, o familie de cinci persoane a fost exterminată de Coronavirus în doar șase săptămâni. Virusul nu a cruțat pe nimeni. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele victime înregistrate în țara din Orientul Mijlociu, care ieri a intrat în a doua săptămână de blocare . Cu toate acestea, regulile nu sunt întotdeauna respectate, iar curba de contagiune continuă să crească.

Tragedia provocată de Covid-19 a avut loc la Bakhaoun , unul dintre orașele cu cei mai mulți locuitori (15 mii) din districtul Dannich, din Liban, și unul dintre cele mai afectate de epidemie. Cazurile de pozitivitate înregistrate în ultima săptămână au fost 50 , dintre care jumătate sunt legate de familia Al-Samad , adică cea exterminată.

Citește și Rusia, „Putin are cancer, a fost operat în februarie”

Abed Al-Jaleel Al-Samad , soția sa Aisha și fiul lor Fady în vârstă de 52 de ani, care era funcționar de securitate de stat, au murit de Covid-19 la mijlocul lunii octombrie, în timp ce  un alt fiu, Bassam , a murit la sfârșitul lunii octombrie. Ultimul membru al familiei care și-a pierdut viața a fost unul dintre ceilalți doi copii, Shadi , care a murit vineri. A supraviețuit doar fiica și sora celor decedați, care luptă împotriva virusului în spitalul din Tripoli.

Ministerul Sănătății din Liban , a anunțat între timp că nu există încă nici un semn de ameliorare în țară, așa că trebuie să continue să respecte normele restrictive pentru a stopa răspandirea Covid-19 . Între timp, populația se confruntă și cu o criză economică gravă, pentru care guvernul a promis că va rambursa tratamentul pacienților aflați în spital.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.