O familie australiana nu a platit taxele la stat pentru ca “este impotriva vointei lui Dumnezeu”

O familie australiana nu a platit taxele la stat pentru ca “este impotriva vointei lui Dumnezeu”

“Nu trebuie să plătim nimic, pentru că aparținem lui Dumnezeu, legea Lui este superioară legii statului”

“Plata impozitelor este împotriva voinței lui Dumnezeu”: aceasta a fost apărarea unei familii australiene, obligată să plătească peste două milioane de dolari australieni pentru evitarea taxelor, scrie BBC.

Frații Rembertus Cornelis și Fanny Alida Beerepoot, proprietari ai unei ferme din statul Tasmania, nu au plătit impozitele pe venit începând cu 2011, pentru o sumă de 930.000 de dolari australieni, scrie ABC News.

 

Beerepoot a refuzat să facă acest lucru, deoarece consideră legea australiană contrară învățăturilor lui Dumnezeu: “Nu trebuie să plătim nimic, pentru că aparținem lui Dumnezeu”, a spus omul, adăugând că impunerea taxelor va duce la o serie de calamități biblice. “De când ne-am îndepărtat de jurisdicția lui Dumnezeu, această țară a fost blestemată și lovită de dezastre, cum ar fi seceta și infertilitatea”, a adăugat el.

 

Judecătorul Stephen Holt a decis că, deși crede că credința profundă a celor doi inculpați este reală, nicăieri nu este scris în Biblie că nu ar trebui plătite impozitele. “În Biblie este scris că lucrurile civile și legea divină operează în două sfere separate”, a spus judecătorul.

Te-ar putea interesa și Afganistan, explozie in apropierea Universitatii din Kabul: doi morti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.