O explozie înfricoșătoare a distrus o fabrică farmaceutică din Taiwan- video

În orașul taiwanez Taoyuan, o fabrică a companiei farmaceutice SCI Pharmtech a fost devastată de o explozie care a ucis un muncitor filipinez. Incendiul a provocat daune de 800 de milioane de dolari taiwanezi, egale cu peste 23 de milioane de euro.

Citește și De la incendiile din Australia la Covid: videoclipul emoționant care spune povestea anului 2020

Fabrica, are  270 de lucrători și este al doilea furnizor mondial de ingredient activ al hidroxiclorochinei, medicamentul antimalaric aflat în centrul dezbaterii științifice de luni de zile pentru presupusa sa capacitate de a contribui la recuperarea de la Covid 19.

Explozia a avut loc duminică, 20 decembrie, în Taiwan, provocând un mort și un rănit.

Incendiile masive au fost stinse abia marți.   O investigație a sugerat că explozia s-a produs la o scurgere de substanțe chimice în canalizările din apropiere făcând ca incendiul să continue să ardă zile întregi. Cauza exploziei inițiale rămâne în curs de investigare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.