O epidemie misterioasă lovește un sat: „30 de persoane spitalizate cu epilepsie, amețeli și febră”

Coronavirusul nu a fost suficient , apare o epidemie misterioasă . Se întâmplă în India, în satul Pulla, în statul Andhra Pradesh, unde cel puțin treizeci de persoane au fost spitalizate de urgență, afectate de simptome a căror origine nu este cunoscută. Toți pacienții s-au prezentat cu epilepsie, febră, convulsii, amețeli și vărsături.

Citește și Medicii îi dau o doză greșită de morfină în timpul travaliului, copilul moare, mama intră în comă


Autoritățile au declarat presei că au început investigațiile privind apa , canalizarea, depozitul de deșeuri și toate celelalte forme posibile de poluare din sat, adăugând că în acest moment cauzele nu au fost identificate. Episodul amintește de „otrăvirea colectivă” similară care la începutul lunii decembrie a implicat peste 600 de persoane în orașul Eluru, tot în Andhra Pradesh.

După diverse analize, în apa potabilă și în lapte au fost identificate doze mari de plumb și nichel

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.


Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.