O elevă de 14 ani s-a sinucis pentru că nu putea urmări lecțiile online impuse în perioada de Coronavirus

La numai 14 ani, o elevă s-a sinucis pentru că nu putea urmări lecțiile online impuse în perioada de Coronavirus. S-a întâmplat în India, când din ce în ce mai mulți tineri sunt marginalizați din cauza imposibilității de a participa la lecțiile online, deoarece nu au niciun dispozitiv electronic. Conform celor reconstituite de unele ziare locale , Devika Balakrishnan, o studentă în vârstă de 14 ani, și-a luat viața lângă casa ei din statul Kerala, pentru că nu a putut urma cursurile la distanță. Tânăra, de fapt, nu avea nici smartphone și nici alte dispozitive electronice. Singurul dispozitiv prezent în casă era televizorul, care și acela era stricat și pe care tatăl, din lipsă de bani, nu reușise să-l repare.

Naștere excepțională în Franța: o femeie a născut 6 gemeni

Potrivit anchetatorilor, bunica fetei a susținut că Devika este tristă pentru că nu a putea putea participa la lecții. Moartea lui Devika a stârnit protestele studenților care, în ciuda blocajului, au ieșit în stradă pentru a demonstra împotriva inegalităților economice din cauza pandemiei de  Covid-19. Între timp, a fost deschisă o anchetă cu privire la sinuciderea elevei, iar ministrul Educației și-a exprimat condoleanțele familiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.