O educatoare a unei grădinițe a fost arestată după ce a otrăvit 23 de copii

O educatoare a unei grădinițe a fost arestată după ce a otrăvit 23 de copii

O educatoare din China în provincia Henan, a fost arestată după ce a otrăvit 23 de copii. Femeia ar fi pus în supă nitrit

Copiii, toți înscriși la grădinița Mengmeng din orașul Jiaozuo, s-au simțit rău după ce au consumat supa în cantina grădiniței, potrivit unei declarații publicate pe site-urile sociale de către autoritățile locale.

 

Opt copii se află încă internați în spital, au raportat autoritățile. Alți 15 copii au fost deja externați după ce au primit tratamentele necesare. Faptul că toți copiii s-au simțit rău a declanșat o anchetă a poliție care a dus la găsirea vinovatului.

Educatoarea  este acuzată că a otrăvit supa cu nitrit.

Nitritul este un agent cancerigen utilizat în îngrășăminte, conservarea alimentelor și chiar a armelor și explozivilor.

Te-ar putea interesa și Un tatăl își aruncă fiica de 6 ani de pe scările supermarketului: „Nu se oprea din smiorcăit”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.