O dulce ecografie al unui mic beluga care, din păcate, se va naște în captivitate, ca și mama sa -video

Parcul acvatic SeaWorld San Antonio (Texas) a publicat un videoclip interesant al unei ecografii cu ultrasunete care arată fătul unei beluga în uter. În videoclip puteți vedea foarte clar capul, ochii și gura puiuțului care ar trebui să se nască peste câteva luni.

Imagini cu adevărat frumoase, care au devenit virale în cel mai scurt timp. Păcat, totuși, că micuța beluga nu se va naște în ocean, ci într-un acvariu, la fel ca mama pe nume Luna care nu a cunoscut niciodată libertatea  și care s-a născut acum 20 de ani în parcul SeaWorld.

Citește și Spania, fulgi de plastic căzuți din cer: teoria conspirației

Luna a născut primul său pui numit Atla în 2010 prin inseminare artificială. Dar balena a refuzat puiul și a fost crescut de personalul SeaWord. Trei ani mai târziu, Luna a născut un alt pui, Samson, pe care l-a acceptat și a crescut.

Videoclipul micii beluga  este foarte dulce, dar dacă iubești cu adevărat animalele nu te poți bucura de încă o naștere care va avea loc în captivitate.

Beluga, cunoscută și sub numele de balena albă, este un mamifer  extrem de inteligent  și poate trăi până la 50 de ani. Gestația acestor creaturi magnifice durează de la 14 la 16 luni. Datorită sociabilității lor marcate și a culorilor unice,  beluga se numără printre mamiferele marine care, mai ales, ajung să fie prizoniere în parcuri acvatice precum SeaWorld.

Exploatate, forțate să facă spectacole ridicole și să trăiască în locuri mici, aceste animale duc o existență foarte tristă și ar putea trăi mult mai mult în habitatul lor natural. Prea mulți oameni contribuie în continuare la suferința unor creaturi precum beluga și delfinii de astăzi. De foarte multe ori nu se crede că, achiziționarea unui bilet de intrare într-un parc marin înseamnă promovarea exploatării animalelor extrem de inteligente și contribuția la moartea lor timpurie.

VIDEO AICI 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu SeaWorld
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.