O dramă în dramă: tată în vârstă de 36 de ani trebuie să oprească chimioterapia din cauza coronavirusului

Neil Matherson, din Dundee, Scoția, a trebuit să amâne chimioterapia din cauza coronavirusului pentru a reduce tumora cerebrală extrem de agresivă diagnosticată în 2018. Un diagnostic pe care nimeni nu ar vrea vreodată să-l audă,  este cel pus lui Neil Matherson, în vârstă de 36 de ani, căruia i s-a găsit glioblastom multiform în 2018 . Tânărul Neil suferea de dureri de cap atât de  tari încât a leșinat. După o examinare a ochilor și RMN, adevărul a apărut.

Neil este tatăl unei fetițe pe nume Isabelle și a trebuit să aleagă între a continua tratamentul spitalicesc și a risca să se infecteze cu covid sau să aștepte ca răspândirea virusului să încetinească . Însă oprirea chimioterapiei ar avea inevitabil  consecințe grave.  Medicii, de fapt  i-au spus lui Neil că, din cauza stării sale grave, dacă ar opri terapia, ar mai avea de trăit doar șase luni.

Citește și Covid în Germania: la Berlin situația riscă să scape de sub control

Acum, Neil și soția sa sunt disperați pentru a găsi un tratament alternativ care poate oferi familiei mai mult timp pentru a fi împreună. Ei au început o strângere de fonduri  după ce au găsit o clinică din Londra care l-ar putea include pe Neil într-un nou tratament .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.