O deputată a intrat în Parlament cu copilul ei de 5 luni. Dată afară pentru ”tulburarea muncii”

O deputată a intrat în Parlament cu copilul ei de 5 luni. Dată afară pentru ”tulburarea muncii”

Deputata Mette Abildgaard denunță ceea ce s-a întâmplat cu o postare pe Facebook: “Copilul a fost liniștit, vesel   și cu un suzetă în gură”

Tînăra deputată daneză, Mette Abildgaard – care a apărut în Camera cu copilul de 5 luni – a fost de fapt “dată afară” de președintele Parlamentului  pentru “tulburarea muncii”.

Este același Abildgaard (30 de ani), membru al conservatorului Folkeparti, care face parte din guvernul de coaliție de centru-stânga, pentru a-și exprima dezamăgirea cu un post pe Facebook, potrivit BBC.

Abildgaard a spus că a fost pentru prima oară când a adus-o pe micuța Esther Marie în Parlament și a făcut-o pentru că nu a reușit să găsească o soluție alternativă. Mai mult, ea nu a cerut permisiunea în prealabil, deoarece în trecut a văzut alți membri ai Parlamentului că vin în Cameră cu copiii lor în brațe.

“Du er uønsket med dit barn i folketingssalen!” – sådan lød beskeden i dag til Esther Marie og jeg fra Folketingets…

Pubblicato da Mette Abildgaard su Martedì 19 marzo 2019

Te-ar putea interesa și ”Nimeni nu va scăpa viu de aici” Un bărbat de origine senegaleză a incendiat un autobuz cu 51 de copii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.