O dansatoare indiană a fost internată în spital după ce a fost împușcată în față: încetase să mai danseze la o nuntă

O dansatoare indiană a fost internată în spital după ce a fost împușcată în față: încetase să mai danseze la o nuntă.  Incidentul s-a petrecut în timpul unei nunți  pe 1 decembrie într-un sat din statul Uttar Pradesh.

Poliția a declarat pentru sursa citată că atacatorul a fost identificat, dar a dispărut și este dat în urmărire. Incidentul s-a petrecut la o nuntă care a avut loc într-un sat din Uttar Pradesh, pe 1 decembrie, însă a ajuns în atenția publică după ce un nuntaș a postat filmarea pe o rețea socială.

„Suspectul este fugar, dar avem toată încrederea că va fi prins și aresatat în curând”, a declarat un ofițer pentru BBC.

Citește și Și-a torturat fiul de 5 ani până la ultima răsuflare pentru că a făcut pipi în pat, mama : ”Eu l-am omorât”

Un incident similar a avut loc în 2016 în statul de nord Punjab, când o femeie însărcinată a fost ucisă după ce a fost împușcată în stomac în timp ce dansa la o nuntă. Tot în noiembrie 2016, o femeie care s-a autoproclamat zeiță a omorât trei persoane, inclusiv mătușa mirelui, după ce a tras mai multe focuri de armă la o nuntă din statul nordic Haryana.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.