O dădacă a ucis în bătaie o fetiță de 2 ani: prinsă cu ajutorul lui Google

O dădacă a ucis o fetiță de care trebuia să aibă grijă . Kirstie Hannah Flood  în vârstă de 29 de ani, a ucis micuța în bătaie când părinții au încredințat-o cu încredere.  Înainte de a o lovi, dădaca criminală a căutat pe Google ”cum să bați un copil care nu este al tău ”

După ce copilul a fost dus la spital, au început investigațiile. Femeia le-a spus medicilor că fetița s-a lovit la cap în timp ce se juca pe tobogan, dar din rezultatul autopsiei a reieșit că micuța avea  mai multe traume: craniul fracturat și  leziuni devastatoare la nivelul ficatului, splinei și colonului, leziuni incompatibile cu incidentul povestit de dădacă. Din păcate, fetița a murit la Spitalul de Sănătate pentru Copii din Atlanta, Georgia fără ca medicii să poată face nimic.

Citește și Și-a înjunghiat soția, soacra și cumnatele: „Am făcut-o pentru a le salva de Coronavirus”. Două femei au murit

În timpul anchetelor, poliția a descoperit că dădacă a căutat pe Google „urgența de a bate un copil care nu este al tău” cu puțin timp înainte ca copilul să fie dus la spital. Femeia de 29 de ani a fost acuzată de crimă și arestată în așteptarea procesului. Întreaga familie este șocată de incident și potrivit presei mama cunoștea femeia  de 5 ani și avea o încredere oarbă în ea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.mirror.co.uk/news/us-news/evil-babysitter-beat-girl
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.