O dădacă a opărit fetița de 16 luni de care avea grijă pentru a pleca mai repede de la servici. Motivul este șocant

Dădaca a opărit fetița de 16 luni de care avea grijă în apă clocotită. Motivul? Trebuia să găsească un motiv pentru a o face pe mama fetiței să vină mai repede de la muncă pentru ca ea să poată să plece.

Fetița de 16 luni a fost dusă de urgență la spital din cauza arsurilor grave la mână și la brațul stâng. Dădaca a spus că fetița a atins din greșeală oala cu apa clocotită și s-a opărit. Un tragic accident atunci când în casă sunt copii mici. Dar versiunea  ei nu au convins medicii, așa că mama a decis să controleze imaginile înregistrate de telecamerele  instalate în casă. În acel moment, a descoperit adevărul șocant:

Citește și În timp ce îi ucidea, le cânta cântece de leagăn: așa și-a ucis mama criminală cei trei copilași

În imagini , se vede dădaca cu fetița în brațe în fața aragazului pe care se afla o oală cu apă fierbinte. Ia luat mânuța și a băgat-o de mai multe ori în apă până când fetița s-a opărit. Dădaca, o femeie în vârstă de 30 de ani originară din Myanmar se mutase recent în Singapore pentru a găsi un loc de muncă, dar o lovise dorul de casă  și voia să plece mai repede de la muncă pentru a merge la familia ei, așa că a decis să simuleze accidentul.

Potrivit Daily Mail, femeia riscă acum să fie arestată pentru abuz.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.