O crima oribila a cutremurat Italia: o tanara atleta a fost gasita moarta, criminalul este un roman / Foto

O crima oribila a cutremurat Italia: o tanara atleta a fost gasita moarta, criminalul este un roman

O fostă atletă originară din Tunisia a fost găsită fără viață lângă râul Tevere din Roma pe data de 2 mai. Anchetele carabinierilor au început imediat.

Tânăra Imen Chatbouri în vârstă de 37 de ani, o fostă atletă a fost abordată de un bărbat pe care l-a cunoscut într-un bar din Piazza Venezia. Se pare că cei doi au petrecut seara împreună. Când s-au despărțit tânăra a plecat singură spre casă, dar se pare că criminalul a urmărit-o. La un moment dat, între cei doi s-a iscat o dispută. Potrivit carabineirilor se pare că tânăra ar fi refuzat avansurile tânărului iar acesta cuprins de furie ar fi împins-o înafara parapetului. Femeia a murit pe loc.

 

Scena a fost înregistrată de telecamere de supraveghere, iar astăzi agenții au un suspect: este vorba de un rămân în vârstă de 26 de ani.

 

Suspectul Ștefan Iulian Cătoi este un cetățean român în vârstă de 26 de ani. fără domiciliu stabil în Italia și cu precedente penale. În ultimile zile anchetatorii au monitorizat toate mișcările bărbatului și au reușit datorită imaginilor să-l identifice pe criminal. Românul a fost arestat cu acuzația de omor voluntar, scrie FanPage.it

Stefan Catoi 1

 

Te-ar putea interesa și Un barbat si-a decapitat fiul de 2 ani si l-a aruncat la gunoi. Este strigator de ce a decurs la un asemena gest!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.