O copilă în vârstă de 13 ani însărcinată s-a sinucis după ce a fost violată de 6 bărbați

O copilă în vârstă de 13 ani însărcinată s-a sinucis după ce a fost violată de bandă de șase bărbați și ținută captivă într-un apartament, relatează Mirror.

Adolescenta și-a făcut o fotografie  în care i se vedeau picioarele stând  pe un acoperiș și a trimis-o unui prieten cu un mesaj  : „Sunt pe cale să plec, te iubesc”. Fata a publicat de asemenea o serie de postări pe Facebook în care scria „Sunt pe cale să plec” și „Dacă nu eram însărcinată, aș fi plecat mai de mult”,

Un tată pedofil nu va merge la închisoare după ce și-a violat fetele adoptive, una cu handicap. Motivul este absurd

Potrivit declarației mamei făcută poliției din Bangkok, Thailanda , după presupusul viol  fata a intrat într-o depresie profundă care a dus-o până a luat decizia extremă de a se sinucide  vinerea trecute. Fata, identificată public doar prin porecla ei, Pinkie, a sărit de pe un  bloc de locuințe chiar înainte de miezul nopții, a informat presa thailandeză.

 

Potrivit presei thailandeze mama fetei ar fi avut bănuieli că ceva s-ar putea întâmpla. Vineri noaptea s-a dus să-și caute fiica în cameră și nu a găsit-o. A ieșit din casă încercând să o găsească și atunci a văzut-o pe acoperiș. Chiar dacă femeia a încercat să o oprească, a fost prea târziu. Fata aflase cu o lună în urmă că era însărcinată

Potrivit Mirror poliția a identificat deja doi bărbați care au fost implicați în viol. Anchetele sunt în curs de desfășurarea pentru a  decoperi ceilalți presupuși patru atacatori.

 

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.