O copila de 9 ani a fost aruncata in aer de catre un bizon in Parcul National Yellowstone

O copila de 9 ani a fost aruncata in aer de catre un bizon in Parcul National Yellowstone

S-a apropiat prea mult de un bizon  ca să-l mângâie, iar animalul a atacat-o și a aruncat-o în aer în Parcul Național Yellowstone. Autoritățile încearcă să reconstruiască  dinamica acestui tragic accident care a implicat o fetiță de 9 ani.

Suntem în Florida și această imagine este cu adevărat dramatică.   Conform unei prime reconstrucții, fata era cu un grup de oameni și s-ar fi apropiat prea mult de bizon, încât acesta a lovit-o și a arucat-o în aer.  Incidentul a fost imortalizat de Hailey Dayton, care declarat:

“Eram cu fratele meu și ne uitam la izvoarele calde când la un moment dat am văzut mai multe persoane  care alergau pe calea spre pod. Apoi am văzut că unii dintre aceștia mângâiau bizonul, era foarte aproape de el.

Vorbim despre cincizeci de oameni care au înconjurat bizonul și care, timp de aproximativ douăzeci de minute, au rămas acolo într-o încercare de a-l atinge.

“Bizonul a atacat-o pe fetiță deoarece erau mulți copii, care țipau și acest lucru l-a agitat l-au făcut să se scuture”, a spus tânărul.

 

Fata a fost salvată și supusă îngrijirilor medicale, dar Serviciul Parcului Național nu a dat detalii suplimentare despre sănătatea ei. Asupra incidentului a fost dechisă o investigație , însă regulamentul din Parcul Yellowstone spune foarte clar: animalele sunt libere și sălbatice, așa că trebuie să stați la o distanță de 25 de metri de ele”

 

Inconștiența conduce la astfel de incidente și pentru a plăti consecințele a fost un copil, de ce nimeni nu a supravegheat copila? De ce continuăm să fim turiști iresponsabili?

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și In zbor cu catelul: Un chihuahua a fost rapit de un pescarus, apelul stapanei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.