O copilă de 3 ani a murit de foame, după ce mama a plecat să se distreze în oraș

O femeie de 21 de ani din Kirov şi-a lăsat fetiţa în casă timp de mai multe zile, fără niciun pic de mâncare, până când copila a murit.

Potrivit LifeNews, mama plecase să se distreze în oraş, dar  a lipsit aproape o săptămână de acasă, fără să-i lase nimic de mâncat sau de băut micuţei. Cadavrul copilei a fost găsit de bunica acesteia, care venise să o viziteze și să-i ureze ”La mulți ani”, deoarece pe 20 februarie ar fi trebuit să împlinească 3 ani, Anchetatorii încearcă să stabilească dacă fetiţa a murit din cauza deshidratării sau prin otrăvire, fiindcă se pare că disperarea ar fi împins-o să mănânce detergent.

 

Vecinii spun că mama lipsea deseori de acasă iar copila, lăsată singură, încerca să le atragă atenţia trecătorilor strigând şi chiar aruncând jucării de la geam. Dar de data aceasta nimeni nu a mai putut să o salveze… Femeia, despre care presa rusă scrie că avea „un comportament promiscuu”, a fost arestată preventiv.

 

Sursa foto : vk.com

Te-ar putea interesa și În Venezuela se moare de foame. Locuitorii mănâncă animalele din grădina zoologică

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.