O copilă de 15 luni era să rămână fără o ureche după ce a fost atacată de câinele bunicii

O copilă de 15 luni era să rămână fără o ureche după ce a fost atacată de câinele bunicii

O zi normală în casa bunicilor s-a transformat într-un adevărat coșmar. Micuța Olivia de 15 luni a fost atacată fără motiv de câinele familie.

Fetița se afla în bucătărie împreună cu mama ei, care era însărcinată în 23 de săptămâni și bunica ei. Stăteau liniștite  pe podea și se jucau cu păpușile. La un moment dat, câinele bunicii, s-a năspustit asupra fetiței mușcând-o de cap și smulgându-i o bucată de ureche. Strigătele disperate ale femeilor au fost inutile, câinele nu lăsa din gură capul fetiței. Transportată de urgență la spital micuța a fost supusă unei intervenții chirugicale reconstrutive. Urechea dreaptă a Oliviei a fost aproape sfâșiată și cu siguranță ea va rămâne cu cicatrice pe tot restul vieții.

Fetiță de 5 ani sfâșiată de cinci câini în timpul unui picnic cu familia în grădină

Potrivit Metro, bunica fetiței luase câinele de la un adăpost pentru câini abandonați și nu părea să fie agresiv. Mai mult, femeia nu-l lăsa să se apropie de fetiță, iar câinele se îndepărta ascultător. În urma atacului, câinele a fost eutanasiat.

Sursa: Metro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.