O conductă de gaz a explodat în centru unui oraș din Bangladesh: 7 morți și 25 răniți

Cel puțin șapte persoane au fost ucise și alte 25 rănite după ce o conductă de gaz a explodat în sud-estul Bangladeshului duminică , a anunțat poliția, potrivit Independent. Explozia s-a produs din zona Patharghata din Chittagong iar deflagrația a provocat prăbușirea unei porțiuni  de zid ale unei clădiri din apropiere, a declarat șeful poliției locale, Mohammed Mohsin.

Un asteroid ar putea lovi Pământul: NASA a anunțat data exactă

El a spus că cel puțin 25 de persoane au fost spitalizate și că pompierii s-au alăturat operațiunii de salvare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.