O comunitate din sudul Californiei a fost evacuată: un bărbat și găsit soția moartă în casă

O întreagă comunitate din sudul Californiei a fost evacuată după ce un proprietar al unei case și-a găsit soția ucisă în casă iar pe peretele de lângă cadarvrul femeii era scris că în casă se afla o bombă.

Bărbatul, potrivit Foxnews, a chemat de urgență intervenția atorităților și a ambulanței, dar pentru femeie nu s-a mai putut face nimic. Femeia a fost declarată moartă.

La 7 ani sună poliția: „Ajutați-mă, mama vrea să mă omoare”, agenții intervin și împușcă femeia

În urma descoperirii, 47 de vecini din apropiere au fost evacuați. Autoritățile au deschis o anchetăPentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.