O companie oferă unui mâncător de carne înrăit 50.000 de lire sterline pentru a deveni vegan timp de 3 luni

Ești ferm convins că ai nevoie de carne în viața ta? Mănânci carne de trei ori pe zi, șapte zile pe săptămână? Nu îți puteți imagina o viață fără carne? Ai putea fi cel ales care va câștiga 50 mii de lire sterline pentru a-ți schimba radical dieta timp de cel puțin 3 luni.

Acesta este anunțul curios publicat de Vibrant Vegan, o companie care produce alimente vegane, care caută un nou “Vegan Curious Coordinator” , rol pentru care oferă o sumă considerabilă, dar numai dacă se transformă, timp de cel puțin 3 luni, de la carnivor convins la vegan convins.

Dacă v-ați gândi la asta, trebuie să vă oferim imediat vești proaste, căutarea este valabilă doar în Marea Britanie. Persoana selectată va trebui să semneze un contract prin care se va angaja să nu consume niciun produs de origine animală timp de 3 luni, încurajându-i și pe alții să urmeze o dietă vegană prin intermediul postărilor de pe social media.

Citește și California, două gorile la grădina zoologică din San Diego au rezultat pozitive

În practică, persoana care va fi aleasă va trebui să încerce și să testeze produsele vegane din punctul de vedere al unui carnivor înrăit și să-și împărtășească gândurile și considerațiile, cât mai cinstite posibil. La sfârșitul perioadei, vei fi întrebat dacă intenționați  să rămâneți vegan  pentru restul anului 2021 și, dacă da, Vibrant Vegan va oferi mese vegetariene în valoare de 100 de mii de lire sterline, cu condiția ca totul să fie demonstrat prin intermediul posturilor sociale și a unui jurnal alimentar.

Ideea de a găsi un “Vegan Curious Coordinator” s-a născut în urma unui sondaj efectuat online pe 1500 de persoane care au descoperit că 34% dintre aceștia erau „vegani curioși”, adică ar aborda cu bucurie dieta 100% vegetală, cel puțin din curiozitate. În plus, Google Trends a descoperit că căutările de teme și rețete vegane sunt acum de trei ori mai frecvente decât în ​​2017, atingând un vârf în fiecare an în perioada Veganiei .

Candidatul mâncător de carne înrăit va fi selectat pe 25 ianuarie și de la 1 februarie va trebui să devină pe deplin vegan.

Nu este prima dată când o astfel de cerere este lansată , deja în luna august anul trecut site-ul britanic VeganLiftz a oferit 2000 de lire sterline pentru a deveni vegan timp de o lună. Chiar și în acest caz a fost necesar să se efectueze o selecție care ar fi identificat oamenii cei mai potriviți dintre cei mai convinși carnivori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://vibrantvegan.co.uk/pages/get-paid-to-go-vegan
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.